Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hluboce se omlouvám, že jsem lajdák.

25. 6. 2013

     Jenom na portále Britských listů jsem publikoval cca 300 mých příspěvků (článků) a mohlo jich být ještě víc, kdyby šéfredaktor BL pan dr. Čulík (svérázná to osoba) nebyl příliš předpojatý k mým, bohužel příliš sociálně a ke spravedlnosti mířícím obsahového zaměření. Bože co já jsem se s ním už (přes email) nahádal, ale je těžké jej donutit aby pochopil, že mé příspěvky a články nejsou psány pro něj, ale pro širokou veřejnost a čtenáře BL a tudíž že jen oni mají právo se vyjadřovat, zda to co píši se jim líbí, je relevantní, opodstatněné, naturální, aktuální a objjekktivní. To proto, protože pan Čulík, jakkoliv se prezentuje jako demokrat, z čistě subjektivních důvodů provádá absurdní cenzuru mých článků a neshledá-li, že je všechno podle jeho představ, tak mi článek pozastaví a nepublikuje jej. Smůla o to větší, že jeho zástupce pan Dolejš není o nic lepší. Pravda, jsou to vzdělaní lidé, lleč vzdělanost si nemůže činit nárok na jedinečnost na pravdu či nepravdu. To konec konců potvrzují i skutečnosti, vyplývající z činnosti naší vlády. Kolik tam je sice vysokoškolsky vzdělaných lidí a jaké jsou jejich činy? To proto, že jim chybí tak zv. sedlácký rozum.Přesněji řečeno, nejsou hloupí, to ne, ale za to jsou "vyčůraní" jak mraky. Jistě víte, kam mířím, pokud ne tak na rovinu: vše co dělají, dělají pro peníze! A to je malér. Obyčejní občan - co ten jim může dát? jen starosti a problémy. Ale kmotři, kamáradi, lobbyisté, kontakty, vazby (mnohdy až na společenskou periferii), z toho plynoucí podvody, machinace, krádeže, lži atd., tam jsou peníze, tam je upřen jejich zrak a zájem. Občan? Volič? Ale dejte pokoj, to je jen lůza, tu potřebujeme jen když jsou volby! Ano, taková je relaita. No a o takových věcech jsem psal a píši dál. Něco prošlo a bylo publikováno, něco ne. Bohužel právě to "kvalitní" nebo jak se říká "to pravé ořechové", to zůstalo v šuplíku. 

     Ale abych jen nenaříkal a nestěžoval si, jsou tady ještě jiné portály, které jsou ochotny  mé články publikovat (za jistých etických a zákonných podmínek). Takže se mé příspěvky a články objevují i na portále Czech Free Press (CFP), nebo Vaše věc. Pokud bude zájem, je možné tyto stránky navštívit a dohledat mé příspěvky (blogy). Ale poněkud jsem odbočil od mých stránek PRIMADEMO. Tak slibuji, že se pokusím (!) se polepšit a do stránek více a častěji vstupovat a psát. Vím, slibovat se nemá, má ale konat, tak uvidíme, jak se mi to bude dařit.

Tak zatím všem ahoj a čekejme lepší dny. Dnes má padnout rozhodnutí od prezidenta Zemana, co s námi politici udělají (škoda, že to samé nemůžeme udělat my s nimi). Držte se a brzy na shledanou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Heinous blood load (hypertension)

AnoickheniSoth,8. 10. 2018 5:33

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-en-belgique/

Blood Pressure : Blood pressure plan

AWrinnycix,28. 7. 2018 16:33

Compression est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-en-france/